Den Grønne Mølle AS – Solceller til Taket, Vindmøller og Andre Grønne Energi Løsninger

Om Den Grønne Mølle AS – Solceller til Taket, Vindmøller og Andre Grønne Energi Løsninger

Org.nr. 932 043 807

Den Grønne Mølle AS – Solceller til Taket, Vindmøller og Andre Grønne Energi Løsninger er etablert 1. august 2023. Enheten har forretningsadresse i Enebakk kommune og har ingen ansatte. Organisasjonsformen til Den Grønne Mølle AS – Solceller til Taket, Vindmøller og Andre Grønne Energi Løsninger er aksjeselskap (AS). Den primære bransje til enheten er: Engroshandel med maskiner og utstyr til kraftproduksjon og installasjon. Den Grønne Mølle AS – Solceller til Taket, Vindmøller og Andre Grønne Energi Løsninger er registreret i merverdiavgiftsregisteret.

Daglig leder: Tore Magnus Wilhelmsen (39)

Styrets leder: Tore Magnus Wilhelmsen (39)

Kilde: Brønnøysundregistrene / Enhetsregistret

Besøk Den Grønne Mølle AS – Solceller til Taket, Vindmøller og Andre Grønne Energi Løsninger

Forretningsadresse
Den Grønne Mølle AS – Solceller til Taket, Vindmøller og Andre Grønne Energi Løsninger
Fiolveien 3D
1911 Flateby

Naviger til Fiolveien 3D

Jeg har gjort god plass til en lenke til nettsiden til Den Grønne Mølle AS – Solceller til Taket, Vindmøller og Andre Grønne Energi Løsninger her, men det ser ut til at informasjon om nettside mangler i Enhetsregistret for øyeblikket. Jeg ser virkelig fram til å utforske og lære mer om Den Grønne Mølle AS – Solceller til Taket, Vindmøller og Andre Grønne Energi Løsninger!

Kontakt Den Grønne Mølle AS – Solceller til Taket, Vindmøller og Andre Grønne Energi Løsninger

Her skulle jeg gjerne ha vist telefonnummer, men Den Grønne Mølle AS – Solceller til Taket, Vindmøller og Andre Grønne Energi Løsninger har ikke registrert denne informasjonen i Enhetsregistret.